toggle navigation
 | Start  | Over mij  | Gevestigde praktijken  | Voor Wie  | Contact & Afspraak  | Privacyverklaring  | 

Voor wie

Manuele therapie Westera is bedoeld voor mensen met klachten in de wervelkolom en in de gewrichten in armen en benen, oftewel het bewegingsapparaat. Deze klachten ontstaan wanneer de gewrichten niet goed werken en bewegen pijnlijk is. Vaak is een vorm van overbelasting de oorzaak van de klachten. Ook kunnen spieren verkrampen en kan de pijn uitstralen naar anderen delen van het lichaam.

Met behulp van manuele therapie Westera kan de stoornis verholpen worden. Door lichaamsdelen rond het gewricht op een bepaalde manier te bewegen kan de bewegingsvrijheid van het gewricht worden vergroot. De pijn neemt af en de bewegingsvrijheid van de gewrichten neemt toe.

Naast particulieren zijn het ook vooral bedrijven waar de werknemers zwaar lichamelijk werk uitoefenen die een beroep op ons doen:

"Met name autospuiterijen, bouwbedrijven, voeg en metselbedrijven, cateringbedrijven maar ook sportscholen en voetbalclubs zijn door de jaren heen vaste klant geworden. Van ons totale patiëntenbestand komt een verrassend hoog percentage uit de bedrijfswereld. Wij kennen de bedrijfsleiders of personeelsfunctionarissen persoonlijk en weten dat zij erg goed zijn in het signaleren van lichamelijk ongemak bij hun personeel en dat zij, indien nodig, direct contact met ons opnemen. Door snel te handelen en vervolgens behandelen kan de patiënt bijna altijd vrijwel direct weer terug in het arbeidsproces."

Middels dit speciale contact kunnen werknemers altijd snel en efficiënt worden geholpen, dit voorkomt in vele gevallen langdurig ziekte verzuim. Omdat de patiënten uit het hele land komen wordt er ook veel samen gewerkt met collega therapeuten, dit is essentieel voor een goede belastbaarheid en inzicht van belasting van de patiënt.

Het bijzondere aan de praktijk van Rob Westera is dat de patiënten hem persoonlijk aan de lijn krijgen of door hem persoonlijk worden teruggebeld als ze de voicemail hebben ingesproken. Deze service wordt erg op prijs gesteld. Door direct contact kunnen we snel en accuraat handelen zonder dubbele intakes.

watermerk