toggle navigation
 | Start  | Over mij  | Gevestigde praktijken  | Voor Wie  | Contact & Afspraak  | Privacyverklaring  | 

Gevestigde praktijken

Inmiddels zijn er naast Praktijk Rob Westera meerdere praktijken gevestigd, namelijk:


Monique de Jong

Welkom bij Grow4You.

De plek waar wij geloven in de kracht van een holistische benadering van welzijn. Het doel van Grow4You is simpel: mensen helpen om weer veerkrachtig in het leven te staan. Binnen Grow4You sta ik klaar om jou te ondersteunen in jouw welzijn. Zowel lichamelijk als mentaal.

Stap binnen in een rustige omgeving waar je de tools vindt om weer veerkrachtig en in balans te leven.

Bij Grow4You staat jou welzijn helemaal voorop! Er worden heerlijke ontspannende massages en professionele coaching bij mentale problemen aangeboden en ik koppel deze twee aan elkaar omdat het lichaam niet los te zien is van de geest. Je lichaam verteld je vaak al veel eerder dan je hoofd dat er iets niet pluis is. Door hier naar te leren luisteren verbeter je je welzijn en krijg je meer compassie voor jezelf. Dit alles biedt bescherming van het menselijk herstel. Grow4You maakt hierbij gebruik van psychologie, mindfulness, yoga, massages en creatieve benaderingen!

E-mail: [javascript protected email address]
Website: www.grow4you.nl


Luana

Luana

"Jou laten stralen, dat is mijn doel!"

De schoonheidssalon in Heerenveen waar huidverbetering én ontspanning samen komt in de behandeling. In mijn behandelingen kijk ik verder dan alleen de aanpak aan de buitenkant. De binnenkant is namelijk net zo of juist nog veel belangrijker. In mijn behandelingen werk ik graag vanuit een blijvende oplossing. Ik richt mij op de leefstijl maar ook eventuele stress vermindering, gezonde voeding en indien nodig een aanvulling met orthomoleculaire suppletie. Gezond van binnen én buiten is de key welke jou en je huid laat stralen. Ik ben gespecialiseerd in de vrouwenhuid welke hinder ervaren van pigmentvlekjes, puistjes, verstopte poriën, combinatiehuid, grove poriën, littekens, rimpels, verslapping, vochtarme huid, droge huid, roodheid of juist een gevoelige huid. Veel behandelingen zijn gericht op het verbeteren van de huid, tevens bied ik behandelingen aan welke bij zullen dragen aan de algehele ontspanning. Hierbij kun je denken aan een magnesium behandeling of een gezichtsbehandeling met een ontspannende gelaatsmassage.

By Luana staat voor kennis en professionaliteit in combinatie met natuurlijke huidverbetering. Het contact met klanten en samen doelen behalen maakt mijn werk ontzettend leuk. In de salon streef ik samen met de klant naar de beste versie van de huid. Op www.byluana.nl tref je meer informatie over de verschillende behandelingen die ik aanbied.

Voel je welkom en graag tot ziens

E-mail: [javascript protected email address]
Website: www.byluana.nl


Tanja Nienhuis

Tanja Nienhuis

Sinds 2012 werkt Tanja Nienhuis in de praktijk als haptotherapeut en coach. Voor een afspraak kunt u haar bellen: 06 23470676

Ze is lid van de VVH, vereniging voor haptotherapeuten, lidnr. 597A, www.haptotherapeuten-vvh.nl

Tanja:
"Als haptotherapeut verbind ik voelen en denken en doen, naar meer balans tussen lichaam, verstand en gevoel. Zo kun je vrijer in het leven bewegen en je bewust wordt dat je eigen keuzes kunt maken.

Ik werk met praktische oefeningen die je aan den lijve ervaart, gericht op contact maken met je gevoel, met de signalen die je lichaam je geeft. Het is gericht op bewustwording van je eigen persoonlijkheid en hoe je in het leven staat. Dit bewuster ervaren van jezelf en meer verbinding tussen hoofd, hart en lijf kan je kracht geven. En het kan je helpen meer jezelf te zijn en een vrij mens te zijn, ook in contact met anderen."


Kees van der Laan

Kees van der Laan

Sportmasseur lid NGS en lid steunpunt topsport Noord

www.sportmassageheerenveen.nl
watermerk